Reseptit
Paprika-oliivitoast
6 kerrosleipää
- 6 viipaletta paahtoleipää
- 3 punaista paprikaa
- 50 g oliiveja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 50 g tuoretta vuohenjuustoa
- rucolaa
Paahda paprikoita 250-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes pintaan tulee mustia täpliä. Siirrä paprikat muovipussiin 15 minuutiksi, jotta kuori irtoaa helposti. Poista kuoret ja siemenet. Soseuta oliivit ja öljy sauvasekoittimella. Levitä kolmelle leipäviipaleelle oliivitahnaa ja sen jälkeen paahdetut paprikapalat. Pane paprikoiden päälle reilusti tuoretta rucolaa. Voitele loput kolme leipäviipaletta vuohenjuustolla ja käännä kanneksi rucola-paprikaleipien päälle. Leikkaa leivät kahtia.