Paprikafrittata/Frittata med paprika
Kotimainen paprika sopii erinomaisesti fritattaan! Frittata on helppo italialainen munakas, joka sopii päivän kaikkiin aterioihin.
2 annosta
20 min
melko helppo
Ainekset
2 kotimaista suippopaprikaa, viipaloituina
1 tl cayennepippuria
5 kananmunaa
suolaa
kotimaista korianteria tai muuta suosikkiyrttiäsi
Ohje
1. Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu todella kuumaksi ja lisää paprikat pannulle. Paista paprikoita korkealla lämmöllä välillä käännellen noin 6-8 min tai kunnes ne ovat lähes ”hiiltyneet”.
2. Vatkaa sillä välin kananmunat ja ripaus suolaa tasaiseksi seokseksi.
3. Kun paprikat ovat hiiltyneet, sammuta liesi, lisää cayennepippuri ja sekoita. Lisää sitten kananmunat pannulle ja sekoita muutaman kerran, jotta paprikat leviävät tasaisesti pannulle.
4. Siirrä frittata uuniin kypsymään noin 10 minuutiksi.
5. Jos haluat, voit kumota kypsän frittatan suurelle lautaselle. Viimeistele yrteillä ennen tarjoilua.
Videon ja reseptin on tuottanut Tastery Foods.
Frittata med paprika
2 portioner
20 min
Väldigt lätt
Ingredienser
2 st. inhemska spetspaprika, skivade
1 tsk cayennepeppar
5 ägg
salt
koriander eller en annan favoritört
Recept
1. Förvärm ugnen till 180 grader. Värm en belagd stekpanna riktigt het och lägg paprikorna i pannan. Stek paprikorna i hög värme och vänd dem ibland. Stek i ca 6–8 minuter eller tills de är nästan ”brända”.
2. Vispa samtidigt äggen och en nypa salt till en jämn smet.
3. När paprikorna är nästan brända, stäng av spisen, tillsätt cayennepeppar och rör om. Tillsätt sedan äggen i pannan och rör om några gånger för att sprida paprikorna jämnt över pannan.
4. Låt din frittata vara i ugnen i ca 10 minuter.
5. Om du vill kan du lägga din färdiga frittata på en stor tallrik. Garnera med örter och servera.
Video är gjord av Tastery Foods.