Tomaatticarpaccio & tsatsiki
Kotimaisesta tomaatista ja kurkusta syntyy herkullinen tomaatticarpaccio ja tsatsiki, jotka sopivat loistavasti alkupalaksi tai lisukkeeksi.
2 pientä annosta 15 min
AINEKSET
Tsatsiki
1,5 dl suomalaista jogurttia
0,5 kotimaista kurkkua
1 valkosipulinkynsi, raastettuna minttua, revittynä
suolaa
Tomaatticarpaccio
2 isoa kotimaista tomaattia, ohueksi viipaloituna
kylmäpuristettua rypsiöljyä sormisuolaa
OHJE
1.Puolita kurkun puolikas pituussuunnassa ja kaavi sen vetinen keskiosa pois lusikalla (älä heitä sitä roskiin, vaan lisää smoothieen tai käytä salaattikastikkeessa!)
2. Raasta kurkku ja lisää jogurtin sekaan. Sekoita joukkoon myös raastettu valkosipulinykynsi ja revityt mintunlehdet. Mausta tsatsiki suolalla.
3. Mausta viipaloidut tomaatit runsaalla sormisuolalla.
4. Levitä tsatsikia lautasen pohjalle ja asettele tomaattiviipaleet viuhkamaisesti tsatsikinpäälle.
5. Viimeistele annos rypsiöljyllä ja mintunlehdillä.
Videon ja reseptin on tuottanut Tastery Foods.