Tabbouleh
Tabbouleh on helppo ja herkullinen salaatti, joka sopii erinomaisesti lisukkeeksi tai syötäväksi sellaisenaan. Lehtipersilja on salaatin ydin.
2 annosta
Ainekset
1,5 dl bulguria
ripaus suolaa
3 dl kiehuvaa vettä
1 kotimainen tomaatti
kourallinen kotimaista lehtipersiljaa
kourallinen kotimaista minttua
0,5 sitruunan kuori & mehu
3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
Ohje
1. Laita bulgur ja ripaus suolaa kulhoon ja lisää kiehuva vesi. Sekoita bulguria kevyesti ja peitä kulho kannella tai vaikka lautasella. Bulgur kypsyy noin 20 minuutissa.
2. Leikkaa sillä välin tomaatti pieniksi kuutioiksi.
3. Hienonna myös lehtipersilja ja minttu.
4. Kun bulgur on kypsynyt ja imenyt kaiken veden sisäänsä, sekoita kaikki loput ainekset sen joukkoon. Mausta tabbouleh vielä halutessasi suolalla.
Videon ja reseptin on tuottanut Tastery Foods
Tabbouleh
2 portioner
30 min
Väldigt lätt
Ingredienser
1,5 dl bulgur
en nypa salt
3 dl kokande vatten
1 tomat
en handfull bladpersilja
en handfull mynta
citronskal och juice från ½ citron
3 msk extra jungfruolja
Recept
1. Lägg bulguren och en nypa salt i en skål och tillsätt kokande vatten. Rör om bulguren lätt och täck skålen med ett lock eller kanske med en tallrik. Bulguren är klar på ca 20 minuter.
2. Skär under tiden tomaten i små kuber.
3. Finhacka också persiljan och myntan.
4. När bulguren är klar och har absorberat allt vatten, bland i resten av ingredienserna. Krydda din tabbouleh efter smak.
Video är gjord av Tastery Foods.