Parhaat pastat – katso viisi helppoa reseptiä

Pasta on arkiruokien lyömätön ykkönen! Kun kuiva-ainekaapista löytyy pastaa, on päivän ateria helppoa loihtia sen ympärille. Kastikkeita voi varioida loputtomiin sen mukaan, mitä jääkaapista ja vihanneskorista sattuu löytymään. Pasta-ateria kätkee myös helposti sisäänsä niin nahistumaan päässeet tomaatit, nuupahtaneet yrtit kuin parhaat päivänsä nähneet juustotkin.

Tallenna tästä viisi vinkkiä tämän talven parhaisiin pasta-annoksiin!

Punainen pestopasta

Punainen pestopasta on todella helppo ja herkullinen arkiruoka, jonka valmistus on entistäkin nopeampaa, jos valmistat pestokastikkeen jääkaappiin etukäteen. Tuorepasta kypsyy kolmessa minuutissa, joten voidaan puhua jo pikaruoasta.

Herkkusieni-cannelonit

Herkkusienistä, tomaateista ja basilikasta upean makunsa saava cannelonivuoka on maittava illallinen, joka valmistuu helposti uunissa. Valmista kerralla isompikin määrä ja nappaa loput seuraavan päivän lounasevääksi töihin!

Spaghetti marinara

Yksinkertaisen hyviä ainesosia sisältävä italialainen pasta-annos saa värinsä ja makunsa mehukkaan tuoreista tomaateista. Panosta tässä ruokalajissa laadukkaaseen pastaan!

Kuvassa on valkoisessa keittolautasessa spagetti marinaraa. Kuvan tausta on oranssi.

Yrttipestopasta

Kotitekoinen pesto tekee normaalista spagetista astetta juhlavamman. Pesto syntyy helposti tehosekoittimessa, muista hyödyntää pehmeävartisten yrttien kaikki osat varsia myöten!

Gluteeniton sienilasagne paahdetuilla kasviksilla

Lasagne on monien suosikki ja tämä helposti valmistuva versio saa makunsa uunissa paahdetuista sienistä ja raikkaista kasviksista. Lasagnen täytteiksi kelpaavat kaikenlaiset kasvikset, mitä kotoa löytyy valmiiksi.