Pan con tomate
Pan con tomate eli tuttavallisemmin leipä tomaatin kanssa on herkullinen ruoka, joka sopii niin alkupalaksi, väli- ja iltapalaksi kuin lisukkeeksi.
2 annosta
15 min
Hyvin helppo
Ainekset
3-4 kotimaista tomaattia
suolaa
patonkia tai ciabattaa, paahdettuna
1 valkosipulinkynsi, kuorittuna
oliiviöljyä
Ohje
1. Raasta tomaatit kulhoon laatikkoraastimella. Mausta raastettu tomaattimurska suolalla.
2. Hiero valkosipulinkynttä paahdettujen leipäviipaleiden pintaan.
3. Lusikoi tomaattimurskaa leipien päälle niin, että valutat enimmän tomaattiveden pois. Viimeistele leivät oliiviöljyllä.
Videon ja reseptin on tuottanut Tastery Foods
Pan con tomate
2 portioner
15 min
Väldigt enkelt
Ingredienser
3–4 imhemska tomater
salt
bagetter eller ciabatta, om rostade
1 vitlökskyfta, om skalade
olivolja
Instruktioner
1. Riv tomaterna med ett rivjärn i en skål. Salta det rivna tomatkrosset.
2. Gnid vitlöksklyftan på ytan av de rostade brödskivorna.
3. Sleva tomatkross på bröden på så sätt att det mesta av tomatvätskan rinner bort. Garnera bröden med olivolja.
Video är gjord av Tastery Foods.