Kotimainen BLT-leipä
BLT-leipä on voileipien klassikko, joka syntyy kädenkäänteessä kotimaisista raaka-aineista.
1 leipä 15 min
Ainekset
3 siivua kotimaista pekonia
2 viipaletta vaaleaa leipää
2 kotimaista salaatinlehteä
1 kotimainen tomaatti, viipaloituna
1 rkl majoneesia
sormisuolaa
OHJE
1.Aloita pekonien paistaminen kylmältä pannulta. Näin sen rasva sulaa paremmin. Paista pekoneita korkealla keskilämmöllä kunnes ne ovat mielestäsi sopivan kypsiä. Kun pekonit ovat kypsiä, siirrä ne talouspaperilla vuoratulle lautaselle.
2. Leikkaa sillä välin tomaatti paksuiksi viipaleiksi ja mausta ne sormisuolalla.
3. Kokoa leipä. Voitele molemmat leipäviipaleet majoneesilla ja aseta salaatit niistä toisen päälle. Lisää sitten tomaattiviipaleet ja sitten pekonit. Paina leipää kevyestimatalammaksi toisella leipäviipaleella ja nauti.
Videon ja reseptin on tuottanut Tastery Foods.