Reseptit
Täytetyt kurkkukipot
Täytetyt kurkkukipot sopivat naposteluun ja juhlien tarjoiluksi. Voit korvata reseptin tonnikalan myös savustetulla lohella tai vaikkapa kylmäsavuporolla.Vaihda silloin tilli persiljaan tai lipstikkaan.
10-12 annospalaa
- 2 kotimaista kurkkua
- 200 g yrttituorejuustoa
- ½-1 pieni punasipuli
- 1 prk valutettua tonnikalaa (MSC-sertifioitu!)
- limepippuria tai sitruunapippuria
- ½ ruukkua tilliä
Leikkaa molemmista kurkuista palat päistä ja leikkaa molemmat kurkut 5-6 osaan. Koverra keskeltä pienellä lusikalla keskustaa hieman pois. Laita yrttituorejuusto kulhoon ja hienonna sekaan punasipulia. Lisää valutettu tonnikala, lime-tai sitruunapippuri ja hienonnettua tilliä. Laita seos pursottimeen ja pursota täyte koverrettujen kurkkujen sisään.