Viisi hittireseptiä kesään 2023!

Tänä kesänä ruokapöydän parhaita raaka-aineita yhdistellään tuoreella ja ajankohtaisella tavalla. Kotimaiset, raikkaat ja läheltä tulevat tomaatit, kurkut, salaatit ja yrtit pääsevät uudella tavalla oikeuksiinsa näissä resepteissä. Testaa tänä kesänä ainakin näitä!

Kokeile jo klassikkoreseptiksi noussutta Green Goddess -salaattia! Tässä versiossa rouskuvan suutuntuman takaavat romainesalaatti, retiisi, kurkku ja babypinaatti. Salaatti viimeistellään maukkaita yrttejä pursuavalla jugurttipohjaisella kastikkeella.

Tunaleivät kikherneestä ovat vegaaninen ja ruokaisa vaihtoehto piknikin eväskoriin, rannalle tai etäpäivän lounaaksi laiturinnokkaan!

Mitäpä olisi kesä ilman perunasalaattia. Tänä kesänä yhdistimme sen maukkaan tsatsikin kanssa!

Näihin salaattitacoihin käytetään tacokuorena raikkaan rapeaa salaatinlehteä. Täytteessä maistuvat grillatut paprikat sekä laadukkaat kotimaiset tuoreet vihannekset. Tämä herkku sopii loistavasti grilliruuan kylkeen.

Murskakurkuista uskaltaa jo ennustaa kesän 2023 hittiä! Kevyesti murskattu kurkku imee itseensä upeasti makuja ja lopputuloksena on koukuttava makumaailma.

Katso lisää herkullisia reseptejä yläpalkin Reseptit -osiosta tai suoraan tästä.