Kotimaisista vihanneksista puhtia arkeen

Arkeenpaluu koittaa monelle elokuussa. Ruuanlaiton ei tarvitse kuitenkaan olla tylsää työ- ja kouluviikollakaan. Kotimaiset vihannekset antavat arkiviikon lautaselle väriä, makua ja vaihtelua! Laaja reseptipankkimme sisältää ideoita ja helppoja reseptejä kasvispitoiseen ruuanlaittoon.

Suomessa viljellyt kasvihuonevihannekset kulkevat vain lyhyen matkan kauppojen hyllyille. Vihannestuotantomme on laadukasta ja tunnustettua myös maailmalla: kansainvälisten tutkimusten mukaan meillä viljellyt vihannekset ovat maailman puhtaimpien joukossa. Ne ovat siis todellista arkipäivän luksusta ja lähiruokaa. Haasta itsesi lisäämään kasviksia joka aterialle aamun leivänpäällisistä lounassalaattiin, välipalakurkkuun, päivällisen kasvislisukkeeseen ja kevyen kasvispitoiselle iltapalalle.

Kotimainen kasvihuoneviljelyosaaminen on maailman huippuluokkaa. Tällä taataan se, että viljely on kannattavaa ympäri vuoden niin yrittäjän kuin ympäristönkin kannalta. Ympäri vuoden tehokkaasti pyörivä tuotanto on osaltaan takaamassa myös Suomen ruokaturvaa ja maamme ruuantuotannon omavaraisuutta. Vihannessesonki ei siis suinkaan lopu kesään, vaan laadukasta lähellä tuotettua satoa on tarjolla runsaasti pitkälle syksyyn.

Voit tutustua tarkemmin kotimaiseen kasvihuoneviljelyyn ja sen kunnianhimoisiin vastuullisuuslukuihin täällä.