Kuvassa on padassa tikka masalaa. Tausta on sininen.

Uusi vuosi – uudet resepti-ideat

Niin vain vuosi vaihtui taas, tervetuloa 2024! Tulevasta ruokavuodesta on tulossa herkullinen, maistuva ja rouskuva – ainakin mikäli reseptipankkimme suosituimpia reseptejä katsoo. Testaa heti alkuvuodesta ainakin nämä neljä varmaa hittiä!

Tomaatti-festapiirakka

Runsaasti makua ja väriä sisältävä herkullinen suolainen piirakka kätkee sisäänsä mehevää tomaattia, aromikasta oreganoa ja ruokaisaa fetajuustoa. Pohja on mehevä, mutta gluteeniton, joten se sopii luottoleivonnaiseksi kaikenlaisille syöjille.

Japanilainen kurkkusalaatti

Herkullisen umaminen makumaailma syntyy helposti marinoimalla kurkkusiivut. Japanilaisen keittiön taito yhdistää suolaista, makeaa, hapokasta ja täyteläisyyttä on kopioitu tähän marinadiin häpeilemättä.

Intialainen kasvispata

Tämän annoksen makumaailma vie Intian mausteiseen keittiöön. Pitkään haudutettu pata maistuu tammikuisen ulkoilun jälkeen taivaalliselta.

Lempeän vihreä versopasta

Tammikuu kaipaa lempeyttä, ja sen voi maistaa tästä tuoretta vihreää ja pehmeää juustoa yhdistävästä herkullisesta pastasta.

Pasta onkin mitä mainioin lohturuoka kaamosajalle, ja reseptipankistamme löydät myös monta muuta herkullista ohjetta pasta-annoksiin!