Syö vihreää – katso resepti-ideat!

Elämme vuoden pimeintä aikaa. Nyt jos koskaan kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että lautaselta löytyy hyvää energiaa tuovia, raikkaita raaka-aineita! Lähellä tuotetuissa vihanneksissa vitamiinit ja muut hyvät ravintoaineet pysyvät mukana kaupan tiskille ja lautaselle saakka. Kokeile loppuvuoteen näitä vihreitä reseptejä:

Herkullinen pesto kurkusta

Kotimaisten yrttien pariksi pestossa käy kurkku! Tästä annoksesta riittää lisuke koko porukan hodareihin. Tsekkaa samalla myös muut kurkkupitoiset lisukkeet.

Caesar-salaatti

Klassisen herkullinen caesar-kastikkeesta makunsa saava salaatti taipuu myös vegaaniseen muotoon. Itsetehty kastike kruunaa herkullisen rouskuvan salaatin. Tätä kelpaa tarjoilla ystäville illanistujaisissa!

Green Goddess -salaatti

Vihreästä nimensä napannut salaatti sisältää paljon herkullista rouskuteltavaa. Ravinteikas pinaatti ja erilaiset salaattityypit tekevät rakenteesta lohdullisen lehtevän. Makumaailmaa voi varioida käyttämällä erilaisia tuoreita yrttejä – kokeile mukaan vaikka minttua!

Vihersmoothiebowl

Vihreistä aineksista surautettu smoothie on tehty tällä kertaa lusikoitavaan muotoon. Inspiroidu ja loihdi arkiviikon aamupalaksi herkullinen vaihtoehto puurolle!